Prin accesarea acestui site web şi/sau a oricărei pagini a acestuia sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni si conditii de utilizare nu accesaţi acest site.

 1. PREAMBUL

În considerarea unei cât mai bune şi uniforme interpretări a termenilor si condiţiilor de faţă, precum şi a drepturilor şi obligaţiilor care derivă din comenzile de produse şi servicii, părţile au convenit ca următorii termeni, condiţii şi situaţii vor fi interpretate dupa cum urmează:

Furnizorul societatea comerciala SC IZOPOL SRL, avand sediul social in Brasov, Zizinului nr 121A, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J08/2904/04.12.2006, CIF RO19298634.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele şi serviciile menţionate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Furnizor, Beneficiarului. Specificaţiile pentru Bunuri si Servicii vor fi precizate in Comandă.

Beneficiarul reprezintă acea persoana fizică sau juridică care formulează o Comandă către Furnizor.

Comandă – document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Furnizor şi Beneficiar. Furnizorul este de acord să livreze Bunurile şi Serviciile şi Beneficiarul este de acord să primească aceste Bunuri şi Servicii şi să facă plata acestora. Comanda are valoare de contract în urma confirmării de către Furnizor. Valabilitatea contractului se

Drepturile de proprietate intelectuală (DPI) – drepturile asupra bazelor de date, proiectării, definirea unor modele, mărci înregistrate, patente, know-how sau orice alte drepturi de autor.

Termenii și condițiile se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri şi servicii de catre SC IZOPOL SRL, prin intermediul magazinului virtual www.izopol.ro către Beneficiar şi pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor părţi.

Termeni si conditii pot fi modificate/completate în orice moment de către Furnizor fără a avea obligaţia notificări Beneficiarul.

 1. DREPTURILE ŞI OBLIGAŢIILE FURNIZORULUI
 2. Furnizorul îşi va utiliza cunoştinţele sale profesionale şi tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat în Comandă şi va livra Bunurile şi Serviciile care îndeplinesc cerinţele, nevoile şi specificaţiile Beneficiarului;
 3. Informaţiile prezentate pe site-urile Furnizorului, au caracter informativ şi pot fi modificate de către Furnizor, fără o anunţare prealabilă. De asemenea, din considerente legate de spaţiu şi coerenţa structurii informaţiei, descrierile produselor pot fi incomplete însă Furnizorul face eforturi de a prezenta informaţiile cele mai relevante, pentru ca produsul să fie utilizat in parametrii pentru care a fost achiziţionat;
 4. Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interacţiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele menţionate la sectiunea “contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, păreri sau adresări ce conţin injurii sau un limbaj neadecvat. Furnizorul are libertatea de a gestiona informaţiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.
 5. În cazul unui volum de trafic neobişnuit de mare provenit din partea unei reţele de internet, izopol.ro îşi rezervă dreptul de a cere utilizatorilor introducerea manuală a codurilor de validare de tip captcha, în vedere protejării informaţiei din cadrul site-ului.
 6. DREPTURILE ŞI OBLIGAŢIILE BENEFICIARULUI

Beneficiarul este raspunzător pentru toate datele furnizate în vederea întocmirii actelor necesare satisfaceri comenzi și pentru contul și parola aferentă. Transmiterea parolei de accesare a contului către terți este considerată ca o violare a securității www.izopol.ro și poate duce la închiderea contului. Titularul contului este responsabil pentru toate comenzile generate dinspre acesta.

Beneficiarul este raspunzător pentru achitarea facturilor emise ca rezultat al comenzilor efectuate.

Beneficiarul are dreptul ca, după efectuarea și achitarea proformei aferente comenzii, să beneficieze în mod corect de aceste bunuri și servicii în termenul convenit între cele două părți.

 1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Având în vedere că Furnizorul îşi desfăşoară activitatea în mediul online, prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.izopol.ro, Beneficiarul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail).

Comanda are în componenţă următoarele documente:

 1. Comanda (datele de facturare si alte condiţii specifice)
 2. Specificaţiile Beneficiarului (dacă este cazul)
 3. Termeni si conditii

Dacă Furnizorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de către Furnizor se consideră finalizată atunci cand există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Furnizorului către Beneficiar, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Furnizorul nu consideră în nici un moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intră în vigoare la confirmarea Comenzii de către Furnizor. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si condiţiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garanţie/Conformitate, în cazul în care este necesar, emis de către Furnizor sau un furnizor al acestuia.

 1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ŞI INDUSTRIALĂ (DPI)

Beneficiarul înţelege dreptul de proprietate intelectuală şi nu va dezvălui unei terţe părţi sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informările primite de la Furnizor.

De asemenea, numele site-ului precum şi însemnele grafice sunt mărci înregistrate în proprietatea SC IZOPOL SRL şi nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fără acordul scris al proprietarului.

 1. CONFIDENŢIALITATE

IZOPOL SRL se angajează să respecte confidenţialitatea datelor clienţilor şi se angajează să nu transmită datele personale ale clienţilor către terţi. Datele solicitate pe acest site sunt cele legate de procesul de facturare, respectiv: numele, prenumele, codul numeric personal, numărul de telefon, domiciliul şi adresa de email. Prin completarea şi trimiterea formularului de comandă de pe site, sunteţi de acord ca numele şi datele dumneavoastră personale să intre în baza de date a companiei IZOPOL SRL, care îşi rezervă dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru acţiuni de reclamă, marketing şi publicitate informaţiile mai sus menţionate, fără alte obligaţii şi plăţi ulterioare faţă de persoana dvs.

Prin înscrierea în baza de date Izopol, Beneficiarul îşi exprimă consimţământul expres, în limitele legislaţiei în vigoare, de a fi contactat de către alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piaţă a produselor şi serviciilor noastre, etc.

Mesajele Izopol pot fi transmise şi prin intermediul partenerilor specializaţi şi agreaţi de Izopol. Astfel sunt asigurate confidenţiabilitatea şi securitatea informaţiilor. Datele clienţilor nu pot fi folosite şi nici furnizate altor părţi.

Prin transmiterea de informaţii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiţi Furnizorului acces nerestricţionat şi irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afişa, modifica, transmite şi distribui aceste materiale sau informaţii. Sunteţi, de asemenea, de acord ca Furnizorul să poata utiliza liber, în interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care le-am primit prin intermediul site-ului www.izopol.ro. IZOPOL SRL nu va constitui subiect de obligaţii referitoare la confidenţialitatea informaţiilor trimise, dacă legislaţia în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.

IZOPOL SRL nu încurajează SPAM-ul, nu comercializează, nu oferă şi nici nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe www.izopol.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta să fie ştearsă din baza de date a www.izopol.ro.

 1. PENALITĂȚI

În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare şi/sau pornire a Comenzii, Furnizorul este obligat să anunţe Beneficiarul de termenul estimat de finalizare a livrării. Beneficiarul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la Furnizor, când este permis de lege, în cazul neîndeplinirii totale sau parţiale din partea Furnizorului a executării Contractului în conformitate cu termenele stabilite.

În cazul în care Beneficiarul întârzie din vina sa plata bunurilor și serviciilor în termenul prevăzut în proforma emisă de Furnizor, acesta va trebui să ceară o altă cotație de preț care sa fie valabilă în momentul efectuării plății.

În cazul in care Furnizorul primeşte informaţii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii de comun acord.

 1. FACTURARE – PLĂŢI

Preţurile produselor şi serviciilor afişate în cadrul site-ului www.izopol.ro includ  T.V.A. conform legilor în vigoare.

Preţul, modalitatea de plată şi termenul de plată sunt specificate în Comanda. Furnizorul va emite către Beneficiar o factură pentru Bunurile şi Serviciile livrate, obligaţia Beneficiarului fiind să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii conform cu legislaţia în vigoare.

www.izopol.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce găzduieşte site-ul nostru, sau acţiunilor unor terţe persoane.

Preţurile din comenzi electronice generate automat sunt valabile 5 zile din momentul confirmării acestora de către un operator al IZOPOL SRL.

Nu se acceptă returnarea produselor cu dimensiuni atipice, care nu se regăsesc în oferta standard a magazinului online www.izopol.ro  și sunt comandate ferm de client.

 1. RISCURI ȘI RESPONSABILITĂȚI

a.Livrare

Furnizorul se obligă să expedieze Bunurile şi Serviciile în cel mai scurt timp posibil şi în cele mai bune condiţii pentru a nu periclita integritatea acestora.

 1. Transport – Ambalare

În afară de cazul în care este agreat de Furnizor şi Beneficiar diferit, Furnizorul se descarcă de riscurile şi responsabilităţile asociate cu Bunurile şi Serviciile în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care Furnizorul colaborează sau către reprezentantul Beneficiarului.

Furnizorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor şi Serviciilor şi va asigura transmiterea documentelor însoţitoare.

Furnizorul va efectua livrare Bunurilor şi Serviciile numai pe teritoriul României.

 1. ACCEPTARE

Acceptarea va fi facută atunci când Bunurile şi Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice menţionate în Comanda. În cazul în care Beneficiarul descoperă că Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificaţiilor tehnice, atunci Furnizorul va aduce la conformitate Produsele şi Serviciile.

 1. GARANŢII/CONFORMITATE

Toate produsele comercializate de către site-ul www.izopol.ro, beneficiază de condiţii de garanţie/conformitate conforme legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale şi provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

În cazul produselor vândute şi livrate de Izopol, certificatele de garanţie/conformitate fie sunt emise direct de producător, în cazul în care acesta are o reţea de service naţională, fie sunt emise de către Izopol.ro. 
În cazul certificatelor de garanţie/conformitate emise de producători, produsul reclamat defect în perioada de garanţie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service menţionat în certificat. Acest centru autorizat de producător va prelua întreaga responsabilitate a rezolvării garanţiei.

Lipsa certificatului de garanţie/conformitate al produsului trebuie semnalată in maxim 48 ore de la recepţia mărfii pe adresa contact@Izopol.ro. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

 1. TRANSFERUL PROPRIETĂŢII

Proprietatea asupra Bunurilor şi Serviciilor va fi transferate la momentul efectuării plaţii din partea Beneficiarului în locaţia indicată în Comanda (înţelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrărilor efectuate de personalul Furnizorului). În cazul livrării prin curier, acesta nu este autorizat de către Furnizor să permită Beneficiarului deschiderea coletelor înainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare şi achitării eventualei contravalori a acestora.

 1. RĂSPUNDERE

Furnizorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Beneficiarul sau oricare terţă parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Furnizor a oricărei din obligaţiile sale conform Comenzii şi pentru daune care rezultă din utilizarea Bunurilor şi Serviciilor după livrare şi în special pentru pierderea produselor.

Furnizorul va fi răspunzător în cazul în care sub-contractanţii şi/sau partenerii săi de orice fel implicaţi în executarea Comenzii nu îndeplinesc oricare din obligaţiile contractuale.

 1. FORŢĂ MAJORĂ

Nici una din părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forţă majoră. Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părţilor şi care nu poate fi evitat.

 1. LEGEA APLICABILĂ – JURISDICŢIA

Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între organizator şi participanţii la campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente.

 1. PREVEDERI DIVERSE

Părţile în contract vor fi considerate contractanţi independenţi şi nici uneia din părţi nu i se acordă dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligaţie pe seama sau în dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract înlocuiesc alte inţelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre părţile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract şi nu pot fi modificate sau schimbate decât prin întelegere scrisă semnată de ambele părţi.

Contractul este valabil numai pentru Comanda care l-a generat.