Acasă Cum Se Face Soluții practice pentru organizarea unui garaj

Soluții practice pentru organizarea unui garaj

490
0
DISTRIBUIȚI

Cu siguranta ti s-a intamplat nu numai o data sa cauti un obiect in garaj, dar sa nu il gasesti in timp util din cauza faptului ca lucrurile nu erau bine organizate. Obiecte mici precum surubelnite, scule pentru reparat sau obiecte de dimensiuni mai mari precum cauciucurile de la masina, aspiratorul de curatat, toate trebuie pastrate in garaj, dar intr-un mod eficient pentru a nu aglomera si crea dezordine in incapere.

Pentru o organizare eficienta a garajului, iti recomandam urmatoarele:

In primul rand, garajul este spatiul destinat protectiei masinii tale si trebuie sa il gandesti astfel incat sa iti fie de ajutor atunci cand ai nevoie sa repari ceva la masina sau sa o cureti. Atunci cand iti amenajezi garajul vei observa ca este un spatiu generos care iti permite sa depozitezi multe obiecte utile, tot ce trebuie sa faci este sa le organizezi corect.

Pastreaza curatenia in garajul tau. Daca vrei sa ai o masina curata, atunci pastreaza curatenia si in garaj. Curata praful ori de cate ori este nevoie, poti opta si pentru a zugravi incaperea si nu pastra lucruri pe care nu le mai folosesti, separa tot ce ai nevoie de ce nu iti mai foloseste la nimic.

Garajul nu este spatiul in care trebuie sa depozitezi electrocasnice sau electronice vechi, mobilier pe care nu il mai folosesti sau decoratiunile de la sarbatori. Aceste obiecte te vor incurca, mai ales daca nu le mai folosesti niciodata. citeste mai mult