Acasă Uncategorized Solutie de incalzirea apei calde menajere fara a folosi combustibil

Solutie de incalzirea apei calde menajere fara a folosi combustibil

771
0
DISTRIBUIȚI

Se poate procura apa calda menajera si sa se incalzeasca casa faracosturi mari, insa… nu oricine poate avea parte de asa ceva. Iata cum ai putea sa nu platesti nimic pe combustibilul cu care iti incalzesti casa.

Se poate procura apa calda menajera si sa se incalzeasca  casa faracosturi mari, insa… nu oricine poate avea parte de asa ceva. Iata cum ai putea sa nu platesti nimic pe combustibilul cu care iti incalzesti casa.

– Locuiesti la casa la tara si iti montezi centrala pe peleti. Da, te costa achizitionarea centralei si realizarea instalatiei, plus inca ceva: un utilaj care transforma biomasa in peleti. Daca locuiesti la tara, cresti animale in ograda si cultivi legume in gradina, balegarul si resturile de la plante vor constitui sursa de biomasa din care iti vei obtine peletii cu ajutorul carora iti vei incalzi locuinta. Poti cumpara o masina de facut peleti cu o capacitate mica, doar pentru uzul tau personal, sau poti achizitiona un utilaj de capacitate mare, asta in cazul in care ai la dispozitie multa materie prima si vrei sa si vinzi peleti, obtinand astfel un venit suplimentar. mai mult