Acasă Recomandate Sfaturi care te ajuta sa nu simti temperaturile ridicate ale verii in...

Sfaturi care te ajuta sa nu simti temperaturile ridicate ale verii in locuinta ta

413
0
DISTRIBUIȚI

Ne aflam in plina vara, iar temperaturile au inceput deja sa sara de 30 de grade Celsius, lucru nu foarte placut, mai ales pentru copii si oamenii in varsta. Stim deja ca nu sunt recomandate iesirile in plina zi afara si statul in bataile directe ale razelor soarelui, dar cum ne putem proteja de caldura in interiorul locuintei noastre?

Cei mai multi vor raspunde la intrebarea de mai sus prin recomandarea aparatului de aer conditionat. Dar ce te faci atunci cand nu ai un aparat de aer conditionat sau nu iti surade ideea de a cumpara si instala unul? Nu conteaza motivele, pur si simplu nu vrei. Ei bine, nu trebuie sa iti faci griji, deoarece ai la dispozitie suficient de multe optiuni care sa te aute sa nu mai simti atat de tare temperaturile ridicate din timpul verii.

1. Inchide si acopera geamurile

Cei mai multi dintre noi stam cu geamul deschis pe durata verii, crezand ca in acest fel putem racori camera in care ne aflam. Complet fals, iar asta pentru ca, daca afara sunt 34 de grade Celsius, iar in interior sunt 25, atunci daca deschidem geamurile nu vom face altceva decat sa lasam caldura sa intre inauntru. Cel mai bine este sa stai cu geamurile inchise pe durata zilei, iar de preferat este si sa acoperi geamurile folosind niste jaluzele sau draperii, astfel incat razele fierbinti ale soarelui sa nu mai patrunda inauntru si sa incalzeasca aerul din interior. citeste mai mult