Acasă Castiga bani cu Izopol Profit Share!

Castiga bani cu Izopol Profit Share!

profit-share

Cum castigi bani cu sistemul Izopol Profit Share?

1. Daca detii un site si trimiti un nou client pentru platforma Izopol.ro , castigi recurent 20% din platile efectuate de catre acel client catre Izopol.ro , pe toata durata de folosire a serviciilor.

Primesti comision de fiecare data cand acel client isi reinnoieste abonamentul de servicii pe Izopol.ro. Suna bine, nu?

2. Functionarea este extrem de simpla: plasezi un link pe site-ul tau, prin care sa promovezi platforma Izopol.ro, iar vizitatorii site-ului tau intra si isi creeaza un magazin online pe Izopol.ro .
Tu primesti 20% din valoarea tuturor pachetelor de servicii achizitionate de clientii pe care ii trimiti. Mai usor de atat nu se poate!

3. Cat vei castiga in calitate de afiliat la Izopol Profit Share ?
Nu exista nicio limita pentru castigurile pe care le poti obtine. Sistemul de afiliere Izopol Profit Share te rasplateste in functie de rezultatele pe care le generezi – cu cat aduci mai multi clienti, cu atat poti castiga mai multi bani! Suna avantajos!
Folosim un sistem performant de tracking care monitorizeaza absolut orice tranzactie care are loc.

Important de stiut

Comisioanele tale sunt recurente si reprezinta 20% din valoareaa fiecarui pachet de servicii pe care il achizitioneaza clientii generati de tine pe Izopol.ro .
In sistem se iau in considerare toate conturile nou deschise de catre utilizatorul directionat de tine, daca acestea au fost create in termen de 30 de zile de la momentul in care clientul a fost directionat catre Izopol.ro.

Unde poti adauga bannerele?

Iti recomandam sa adaugi bannerele in pozitii fixe cat mai vizibile pe site-ul tau sau in paginile in care detii un trafic cat mai bun. Iti vei creste astfel sansele de a genera cat mai multe tranzactii si de a-ti spori valoarea comisioanelor.

Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la programul de afiliere Izopol.ro , iti stam cu placere la dispozitie la adresa contact@izopol.ro