Acasă Cum Se Face „Buzunarele” pentru perete, o alternativă pentru rafturi

„Buzunarele” pentru perete, o alternativă pentru rafturi

373
0
DISTRIBUIȚI

Designerul spaniol Javier Prieto Martinez este specializat in pielarie; proprietarul biroului Miolos Design a finalizat recent o colectie de produse din piele, dintre care ies in evidenta cu usurinta… “buzunarele” pentru perete!

Fiecare produs este gandit si proiectat de Javier in atelierul sau din regiunea Galicia, Spania, iar deosebitele decoratiuni pentru perete constituie o modalitate minimalista de decor. Cu ajutorul lor poti chiar inlocui rafturile de perete, dar asta doar in cazul in care le foloseai doar pentru obiecte decorative sau amintiri.

In buzunarele de perete incap cu usurinta, totusi, plicurile de corespondenta, pixuri, bijuterii si alte accesorii. Iubitorii de simplitate si minimalism se pot bucura de optiunea unui decor care nu va fi nici pe departe incarcat, iar cei pentru care rafturile ocupa prea mult spatiu isi pot depozita fara griji decoratiunile si maruntisurile.

Bunurile pe care designerul spaniol le confectioneaza sunt lucrate si cusute manual, cu ata cerata, si se agata de perete cu ajutorul unui snur din piele. Cu timpul, pielea va imbatrani si va oferi “buzunarelor” mai multa personalitate; culoarea lor se va inchide, facandu-le perfecte in amenajarile de inspiratie rustica, industriala sau boema.