Acasă Cum Se Face 10 grădini mici cu design modern

10 grădini mici cu design modern

959
0
DISTRIBUIȚI

Majoritatea caselor urbane beneficiază de grădini cu suprafeţe mici, care necesită multă pricepere în amenajare pentru a putea fi utilizat eficient fiecare colţişor.
Există anumite reguli de amenajare a spaţiilori mici care te pot ajuta să obţii o grădină frumoasă şi practică în acelaşi timp. Designerii şi peisagiştii oferă multe ponturi de amenajare a grădinilor urbane cu suprafeţe minuscule.

Realizarea conceptului de design reprezintă o etapă-cheie deoarece o amenajare realizată după un proiect greşit se dovedeşte a fi uneori mai greu de remediat. Stilul de amenajare este, de asemenea, foarte important. Se pare că stilul modern, minimalist şi futurist sunt cele mai recomandate pentru grădinile mici.

Peisagiştii pun un accent puternic pe designul geometric şi regula simetriilor. De exemplu, plantele şi florile cultivate după aceste coordonate oferă grădinii un aspect organizat, ordonat şi modern.
Acest tip de dispunere a vegetaţiei poate creea senzaţia de decor simplist, însă acest aspect poate fi eliminat prin îmbinarea mai multor tipuri de arbuşti, plante şi flori, cu forme şi dimensiuni diferite. Astfel, acestea vor oferi grădinii un look sofisticat, uneori chiar şi un aer exotic. citeste mai mult